Csónakház

Az 1970-ben épült csónakházunk falai több generáció, több évtizednyi hajós emlékét őrzi, a célunk pedig az, hogy az ilyen emlékek csak sokasodjanak. A Csillag Csónakházban 210 csónaknak van hely, amely nemcsak egy tárolóhelyiség, hanem egy közösség fontos találkozóhelye is. Napjainkra leginkább már a műanyagtestű csónakok a népszerűek, de szerencsére még szép számmal tárolunk (akár 50-60 éves) fából készült hajókat is. Utóbbiak kiemelt figyelmet igényelnek, minden szezon előtt csiszolni, lakkozni, ápolni kell a hajótestet, de ebben is szívesen segítünk a csónaktulajdonosoknak.

A szezon minden évben április elsején indul és október 15-ig tart. Ezidő alatt két csónakmester is a helyszínen van, akikhez bátran lehet fordulni kérdésekkel, kérésekkel. A szezon folyamán a nyitvatartási idő hossza folyamatosan változik, 17 órái zárástól kezdve egészen a 20 órás zárásig.

Amennyiben csónakállást, öltözőszekrényt vagy parkolóhelyet szeretne bérelni, kérjük kitöltve küldje el ezt a dokumentumot az iroda@romainkft.hu e-mail címre!

Képgaléria

KAPCSOLAT